1 λεπτά ανάγνωσης
Δωρεάν μεταφορά με ταξί στο εμβολιαστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη

Την αλληλεγγύη τους στους  ηλικιωμένους εμβολιασμένες δείχνουν οδηγοί ταξί στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι τους μεταφέρουν δωρεάν στο εμβολιαστικό κέντρο που στεγάζεται εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ.Από σήμερα οι οδηγοί ταξί του συνεταιρισμού της Θεσσαλονίκης «taxiway» μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι λόγω των περιοριστικών μέτρων, οι οδηγοί ταξί αποφάσισαν να στηρίξουν την προσπάθεια και να βοηθήσουν όλους όσους δεν μπορούν να πάνε στο εμβολιαστικό κέντρο λόγω κινητικών προβλημάτων αλλά και εκείνους που δεν έχουν κάποια  βοήθεια.

Οι πολίτες που πρόκειται να εμβολιαστούν  έχουν τη δυνατότητα  να καλέσουν στη γραμματεία από τις 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα, ώστε να προγραμματίσουν το ραντεβού τους. Στη τηλεφωνική επικοινωνία τους  θα μπορούν να  ενημερώσουν εφόσον χρειάζονται για την μεταφορά τους όχημα με αναπηρικό αμαξίδιο ή απλό όχημα.

Για την ασφάλεια των πολιτών διαβεβαιώνεται ότι χρησιμοποιείται μέθοδος απολύμανσης κατά της Covid-19 με χρήση λαμπτήρων υπεριώδους ακτινοβολία, που σε τρία λεπτά παρέχει 100% πιστοποιημένη απολύμανση στα οχήματα. Άξιο αναφοράς είναι ότι θα προσφέρεται η συγκεκριμένη υπηρεσία δωρεάν και σε όποιον ιδιοκτήτη οχήματος, αλλά και στους επισκέπτες του χώρους της ΔΕΘ, που  μεταφέρουν πολίτες για εμβολισμό.